Otteita Lävistävän katseen päiväkirjasta

§ Ensimmäinen muistoni on kipu. Kipu kun minun napanuora leikattiin. Tämä katkaisi minun ainoan siteen tähän maailmaan. Olin vapaa! Tai niin ainakin luulin.

§ Aavistin jo varhain että olin erillainen. Muut hämmästelivät nopeaa kasvuani. Kohtaloni oli tehdä jotain mahtavaa. Kaksoisveljeni oli kuiskinut minulle tästä syntymästäni saakka. Tutkiessani Pnakoottisia kääröjä törmäsin outoon sanaan. Jostain syystä tämä herätti minussa muistoja.

§ Vaimennettuja ääniä. Huutoja. Messuaamista. Se sana. Syöksyn eteenpäin. Miljoonien sisarusten kanssa. Etsimme kaikki turvapaikkaa. Paikkaa missä kasvaa. Missä odottaa että tähdet asettuvat oikeaan muodostelmaan.

§ Löydän perille, mutta niin tekee myös veljeni. Taistelemme kiihkeästi. Mutta lopulta olemme molemmat sisällä. Rauha laskeutuu meidän ylle, sisarustemme nääntyessä ulkopuolella, heidän kuolinhuudot ovat meidän kehtolaulu. Vaipuessani uneen kuulen sen sanan. Se sana on nimi!

§ Ta'mzyn paljasti tänään minulle alkuperäni. Hän ei tietenkään tehnyt tätä vapaaehtoisesti. Vespersin jälkeen hän hiipi jälleen huoneeseeni. Hänen maalliset himot sokaisivat hänet. Olin varautunut. Veitseni sai hänet laulamaan ja hän paljasti kaiken. Ymmärrän nyt että meitä kaikkia on huijattu. Kaikki oli vain silmälumetta jotta Ta'mzyn ja muut ylemmän piirin patriarkat pääsisivät tyydyttämään himonsa.

§ Niin he luulivat. He eivät aavistaneet että heidän rituaalinsa voisivat oikeasti synnyttää jumalan heidän keskelle. Hoidettuani muut, tulen viemään tämän seurakunnan uuteen suuntaan. Kohti jotain isoa. Veljeni kuiskii jälleen sen nimen. Se nimi on isämme nimi. Se nimi on YOG-SOTHOTH!

§ Vuosien tutkimukset tuottavat vihdoin tuloksia. Että tämä on kohtaloni on yhä selvempää. Avattuamme vanhan kaivoskuilun, löysimme nopeasti sitä harvinaista sinistä kristallia josta De Vermis Mysteriis kertoo. Tarvitsemme lisää orjia koska kristallien tuottama pöly on myrkyllistä. Mielenkiintoisesti, kaikki eivät kuole, jotkut heistä ovat kokeneet fysioloogisia muutoksia.

§ Olen suorittanut kokeita kristallipölyn kanssa ja olen kokenut hämmästyttävän muutoksen. Mieleni on entistä terävämpi ja olen nähnyt vilahduksia hunnun toiselta puolelta. Muutokset ovat myös fysiologisia ja uskon että veljeni on alkanut manifestoitua ulkoisesti.

§ Tarvitsemme isomman tukikohdan. Yksi akolyyteistä kertoi linnasta lähellä punaista jokea joka voisi olla sopiva. Rituaalia varten tarvitsemme ison seinämän johon rakentaa portti.

§ Tämä on luultavasti viimeinen lisäykseni tähän kirjaan. Olen onnistunut värvämään joukkoja jotka ovat valloittaneet linnan ja tulen muuttamaan sinne kunnes pystyn suorittamaan rituaalin. Odotan sitä päivää että vihdoin saan tavata isäni ja että yhdessä voimme valloittaa tämän maailman. Veljeni on kasvanut varsin isoksi ja minun pitää keksiä joku tapa erottaa hänet minusta ennen lähtöä.